duminică, 15 ianuarie 2017

A venit iarna 2017...


Craciunul si Anul Nou au trecut fara zapada si cu temperaturi acceptabile. Din 6 ianuarie a inceput sa ninga. La inceput, in Bucuresti, s-a depus un strat subtire de zapada dar temperaturile au scazut mult.

De miercuri seara, 11 ianuarie, pana dimineata 12 ianuarie, a nins incontinuu si s-a depus un strat consistent de zapada, la noi cred ca erau 40-50 cm. Noaptea sunt temperaturi negative, sub -15 grade iar in timpul zilei sunt tot negative. Apar, ca de obicei, problemele cu dezapezirea si circulatia rutiera. In tara, au fost probleme cu viscolul si straturile de zapada. Masini blocate in zapada, autostrazi si drumuri inchise, trenuri intarziate etc. Lucrul asta se intampla in fiecare an, este inerent si anual...
Anul asta, Primaria Municipiului Bucuresti a fost foarte eficienta. Toate arterele principale din Bucuresti au fost foarte bine curatate de zapada inca de la inceput, ceea ce nu s-a prea intamplat in alti ani. Primarul general, Gaby Firea, a fost mereu pe teren. In fata ei cred ca nici un barbat nu cuteaza ca sa nu execute ordinele.

Dupa ninsoare, era un peisaj alb, foarte frumos. Am iesit la cumparaturi dar am facut si poze cu zapada proaspata, in jurul blocului...







2 comentarii:

  1. Such beautiful photos. I moved to Maine because I love snow and cold weather. I lived in Central Maine and we would get 165 inches of snow but here on the coast not that much - maybe 120 all winter but also rain and ice. There is something so fresh and clean about a new snowfall. Thanks for sharing your photos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chez moi pas de neige mais il fait très froid. Merci pour les photos.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca-mi vizitati blogul si-mi lasati un comentariu. Ma bucur sa-l citesc si sper sa reveniti.
Thank you for taking the time to leave a comment. I really appreciate it. I Hope you visit again.
Merci d'avoir laissé un commentaire, j'apprécie énormément. J'espère que vous reviendrez.
Gracias por visitarme y dejarme tu comentario. Me encanta leerte. Espero verle de nuevo.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...